Jogurtový cheesecake s marsarpone

22. února 2014 v 12:58 | Calla |  Sladké
INGREDINCE:
Korpus:
balení bebe sušenek-rodinné (130g)
100g ovesných vloček
150g másla
lžíce medu
Krém:
Velký bílý jogurt (400g)
Mascarpone (250g)
2 vejce
Cukr
Ovoce dle chuti (já měla maliny)

POSTUP:
Do mixéru nahážeme sušenky a ovesné vločky a rozmixujeme. Přidáme rozpuštěné máslo s medem a pečlivě smícháme. Tuto hmotu načkáme do dotrové formy vyložené pečícím papírem (Já jsem si ještě udělala jeden maličký do muffinové formy). A dáme péct na 5 minut do trouby na 180°C.
Krém připavíme smícháním jogurtu, mascarpone, vajec, cukru a ovoce. Najileme ho na předpečený korpus a pečeme dalších cca 25minut. Na okrajích bude krém tuhý a uprostřed se "klepat". Dáme vychladit a podáváme.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 22. února 2014 v 13:03 | Reagovat

vyzera užasne, mňam! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama