Tvarohová buchta s jablky a skořicovou drobenkou

25. ledna 2014 v 21:07 | Calla |  Sladké
INGREDIENCE:
Korpus:
2 tvarohy (nejlépe ve vaničce=500g)
120g másla
100g cukru
2vejce
14 lžic dětské krupičky
1 prášek do pečiva
Jablečná vrstva:
jablka dle chuti
rozinky
Drobenka:
4 lžíce hrubé mouky
4 lžíce cukru
kousek másla
skořice

POSTUP:
Připravíme si drobenku - smícháme všechny ingredience a mneme dokud nevznikne drobenka.
Nastrouháme si jablka a přidáme rozinky.
Jako poslední smícháme tvarohy, rozpuštěné máslo, cukr, vejce, krupičku a prášek do pečiva. Pokud bude těsto moc husté můžete přidat trošku mléka. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech, navrstvíme jabka a nakonec posypeme drobenkou. Pečeme na cca 175°C asi 35 minut.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 El Lien El Lien | Web | 25. ledna 2014 v 21:19 | Reagovat

Mmm.. vypadá dobře

2 Faiwy Faiwy | Web | 25. ledna 2014 v 21:19 | Reagovat

Mmm, vypadá dobře, plánovala jsem zítra upéct nějakou buchtu, tak uvidíme, všechny ingredience jsou doma a myslím, že se po ní u nás doma jen zapráší. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama